Betaling

U kunt betalen met veel populaire betaalmethoden. U betaalt nooit extra kosten, niet voor betalingen via factuur, creditcards of andere hieronder vermelde. U ontvangt een speciale code na het afhandelen van de betaling per kassa en e-mail. Bij de meeste betaalmethoden is dit binnen enkele seconden. Alleen voor betalingen per factuur / overschrijving kan de verwerking 1 à 2 werkdagen duren.

iDEAL

De meest gebruikte betaalmethode in Nederlandse webshops. U betaalt snel, eenvoudig en veilig online via uw eigen bank. Kies bij het afrekenen "iDeal" en uw eigen bank als betaalmethode.

Paypal

Veilige online betaling kan ook worden gedaan met een Paypal-betalingsgateway. U hebt eenvoudig een account nodig of een kaart van Visa of Mastercard. Kies Creditcard als betaalmethode bij het afrekenen.

Visa

Veilige online betaling kan ook worden gedaan met een creditcard van Visa. Kies "Visa" als betaalmethode bij het afrekenen.

Mastercard

Veilige online betaling kan ook worden gedaan met een creditcard van Mastercard. Kies "Mastercard" als betaalmethode bij het afrekenen.

VPay

Veilige online betaling kan ook worden gedaan met een Vpay (Visa debetkaarten) van Visa. Kies uw betaalpasprovider als betaalmethode bij het afrekenen.

Maestro

Veilige online betaling kan ook worden gedaan met een Maestro (Mastercard debetkaarten) van Mastercard. Kies uw betaalpasprovider als betaalmethode bij het afrekenen.

Bank Transfer

U kunt uw bestelling ook betalen via een bankoverschrijving. U ontvangt een factuur per e-mail na bestelling. Het verwerken van uw betaling duurt 1 of 2 werkdagen.
Kom bij onze maillijst